Clicky

Rugaciunea pacatosului

Rugaciunea pacatosului

 - Intoarce-te de la pacat
Esti aici: Dumnezeu >> Rugaciunea pacatosului

Rugaciunea Pacatosului? Ea Nu este Pentru Mine – Eu nu sunt Pacatos!
“Pacatos” este un cuvant care nu mai inseamna nimic in zilele noastre – desi ar trebui. Din nefericire, faptul ca nu mai inseamna nimic se datoreaza judecatilor gresite. Confruntati cu greselile noastre, noi ne grabim sa ne aparam spunand niste cuvinte asemanatoare, “Eu nu sunt pacatos! Eu nu obisnuiesc sa pacatuiesc! Nu am omorat pe nimeni niciodata, nici n-am facut ceva de genul acesta!” Problema este ca, noi nu stim ce inseamna de fapt cuvantul pacat. Credem ca el se refera doar la vreo actiune dispretuitoare care creaza repulsie in “oamenii bisericosi”, doritori de a ne atarna in jurul gatului cuvinte mari in stacojiu. Dar pacatul inseamna pur si simplu a gresi tinta; a nu ajunge la tel. Problema este ca noi toti suntem pacatosi, pentru ca nu este nimeni, cu exceptia lui Cristos, care sa fi trait o viata reusind sa implineasca cerintele perfectiunii lui Dumnezeu. Noi toti meritam pedeapsa pentru pacat – aceea de a-ti petrece vesnicia in iad.

Rugaciunea Pacatosului – Ce Spune Biblia Despre Pacat
Pacatul, potrivit Bibliei, este orice actiune care incalca legea data de Dumnezeu in Cele Zece Porunci. Legea a fost data de Dumnezeu pentru a ne arata ce inseamna sa traiesti o viata vrednica de dragostea lui Dumnezeu. Ea a mai fost data pentru a ne arata ca nici unul din noi nu poate trai o astfel de viata. Dumnezeu a stiut acest lucru dinainte, si pentru aceasta L-a trimis pe Fiul Sau, sa fie El acea viata perfecta pentru noi. Isus, Dumnezeu in trup omenesc, a lasat de buna voie la o parte Dumnezeirea Sa pentru a Se uni cu noi, pentru a ne arata ca ne intelege si a ne da o cale prin care sa fim impacati cu Tatal, din moment ce nici unul din noi nu poate pazi legea Lui. “Caci toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23)

Unii spun ca pacatul este doua cuvinte (in engleza cuvantul pentru pacat este “sin”), “s” si “n”, cu “I” (tradus in romaneste, ‘eu’) in mijloc. Ne ridicam pe noi insine, si mai mult ca sigur traim intr-o vreme cand este promovata aceasta gandire. Pacatul ne tine robi, insa vestea buna este ca noi putem fi eliberati de el si pedeapsa lui. “Fiindca plata pacatului este moartea; dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Cristos, Domnul nostru.” (Romani 6:23)

Rugaciunea Pacatosului – Fii un Pacatos Mantuit prin Har!
Care este cheia Rugaciunii Pacatosului? Atata timp cat suntem multumiti cu viata traita in pacat, Biblia ne spune ca suntem despartiti de Dumnezeu. Aceasta stare a noastra poate parea buna pentru o vreme, dar ulterior conduce la nenorocire si apoi la despartirea vesnica de Dumnezeu. “Multe cai i se par bune omului, dar la urma duc la moarte.” (Proverbe 16:25) Vestea buna este ca Dumnezeu a facut o cale pentru noi prin care sa ne impacam cu El, iar El a facut acest lucru prin Fiul Sau, Isus Cristos (Romani 5:6-15).

Cum esti tu? Esti multumit sa traiesti pentru tine, sa obtii cele mai multe lucruri, si oricum, sa mori? Sau vrei o viata cu scop si speranta? Dumnezeu, Cel care te-a creat, are un scop pentru viata ta si vrea sa-ti dea un nou inceput. Daca esti gata sa accepti nevoia ta de a porni de la zero, Dumnezeul celei de a doua sanse asteapta sa-ti dea aceasta. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi cu Rugaciunea Pacatosului.

Rugaciunea Pacatosului – Recunoasterea Nevoii
“Rugaciunea Pacatosului” este un termen care descrie cuvintele spuse de cineva atunci cand acesta isi recunoaste pacatul si nevoia de o relatie cu Dumnezeu prin Isus Cristos. Ea arata in felul urmator:

    “Tata, stiu ca am Ti-am incalcat poruncile si pacatele mele m-au despartit de Tine. Imi pare foarte rau si acum vreau sa ma intorc la Tine de la viata mea trecuta pacatoasa. Te rog sa ma ierti, si sa ma ajuti sa nu mai pacatuiesc. Cred ca Fiul Tau, Isus Cristos, a murit pentru mine, a inviat din morti, este viu si aude rugaciunea mea. Il invit pe Isus sa devina Domnul vietii mele, sa ma conduca si sa domneasca in inima mea de astazi inainte. Te rog sa trimiti Duhul Sfant sa ma ajute sa Te ascult si sa fac voia Ta tot restul vietii mele. In numele lui Isus Te rog, Amin.”
Daca ai decis astazi sa-L primesti pe Isus, bine ai venit in familia lui Dumnezeu. Acum, ca sa cresti in asemanare cu El, Biblia ne indeamna sa perseveram in angajamentul nostru.

  • Boteaza-te, dupa cum a poruncit Cristos.

  • Spune altora despre credinta ta in Cristos.

  • Petrece timp zilnic cu Dumnezeu. Nu trebuie sa fie neaparat o perioada lunga de timp. Doar dezvolta-ti obiceiul de a te ruga Lui si a citi Cuvantul Sau. Roaga-L pe Dumnezeu sa faca sa creasca credinta ta si intelegerea Bibliei.

  • Cauta sa ai partasie cu alti crestini. Dezvolta un grup de prieteni crestini care sa raspunda la intrebarile tale si sa te sustina.

  • Cauta o biserica locala unde te poti inchina lui Dumnezeu.
Ai devenit astazi crestin? Te rog, fa click DA ! Sau NU.

Esti deja crestin? Te rog, Click aici.


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Evanghelizare

Patimile lui Cristos
Siguranta mantuirii
Rugaciunea Mantuirii
Mersul in cer
Doamne, ajuta-ma!
Patimile lui Cristos
Sa devii crestin
Planul Mantuirii
Calea prin Romani
Additional Content To Explore...

Inchinare
Partasie
Ucenicie
Slujire
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Rugaciunea pacatosului to My Google!
Add Rugaciunea pacatosului to My Yahoo!
XML Feed: Rugaciunea pacatosului
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.