Clicky

Calitatile unui Om Bun

Calitatile unui Om Bun

 
Esti aici: Dumnezeu >> Calitatile unui Om Bun

Calitatile Unui Om Bun – Sursa
Dragut, prietenos, grijuliu, intelegator, rabdator, si iubitor sunt cateva din cuvintele care ne vin in minte atunci cand suntem rugati sa facem o lista cu calitatile unui om bun. Cineva poate sti ca un om este bun sau nu, daca se uita la faptele savarsite de acesta. Un loc bun pentru a vedea calitatile unui om este Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia.

Calitatile unui Om Bun – Arata bunatate tuturor oamenilor
Biblia ne invata sa aratam bunatate celor in nevoie – aceasta este una din calitatile unui om bun.

“Si sa nu uitati binefacerea si darnicia; caci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Ii plac.” (Evrei 13:15)

“Indeamna-i sa faca bine, sa fie bogati in fapte bune, sa fie darnici, gata sa simta impreuna cu altii.” (1 Timotei 5:18)

Este usor sa aratam mila oamenilor care ne plac si celor in nevoie. Insa o persoana care poseda calitatile unui om bun ar trebui sa manifeste mila si bunatate si fata de dusmani.

“Si daca dati cu imprumut acelora de la care nadajduiti sa luati inapoi, ce rasplata vi se cuvine? Si pacatosii dau cu imprumut pacatosilor ca sa ia inapoi intocmai. Voi insa, iubiti pe vrajmasii vostri, faceti bine si dati cu imprumut, fara sa nadajduiti ceva in schimb. Si rasplata voastra va fi mare si veti fi fiii Celui Prea Inalt; caci El este bun si cu cei nemultumitori si cu cei rai. Fiti dar milostivi, cum si Tatal vostru este milostiv.” (Luca 6:34-36)

Calitatile unui Om Bun – Ascultarea de Lege
Una din cele mai importante calitati a unui om bun este ascultarea de autoritati.

“Adu-le aminte sa fie supusi stapanirilor si dregatorilor, sa-i asculte, sa fie gata sa faca orice lucru bun.” (Tit 3:1).

“Oricine sa fie supus stapanirilor celor mai inalte; caci nu este stapanire care sa nu vina de la Dumnezeu. Si stapanirile care sunt, au fost randuite de Dumnezeu.” (Romani 13:1)

Calitatile unui Om Bun – Este oare lucrul acesta suficient pentru cer?
Cineva poate avea toate calitatile unui om bun, si cu toate acestea sa nu fie in cer! Biblia spune ca faptele bune nu-i mantuiesc pe oameni de pacat. Mantuirea este posibila doar prin mila si bunatatea lui Dumnezeu.

Noi toti am pacatuit (Romani 3:23) si nici un numar de fapte bune nu ne poate salva de pacatul nostru (Efeseni 2:8-9). Biblia spune ca noi toti suntem pacatosi si nu putem indeplini standardul lui Dumnezeu de perfectiune. Dimpotriva, noi meritam moartea ca pedeapsa pentru pacatele noastre (Romani 6:23).

Dumnezeu a facut o cale prin care sa fim iertati de pacatul nostru si aceasta este prin Fiul Sau fara pacat, Isus Cristos. El L-a trimis pe Fiul Sau pe pamant sa moara pentru pacatele noastre si sa asigure o cale prin care noi sa ne putem petrece vesnicia cu El in cer (2 Corinteni 5:21). El iti ofera darul Sau liber, viata vesnica; vei accepta darul Lui?

Daca doresti sa-L accepti pe Isus Cristos acum, roaga-te cu o rugaciune asemanatoare acesteia: “Dumnezeule, inteleg ca sunt pacatos si ca nu pot sa ajung in cer prin faptele mele bune. Ma pocaiesc de pacat si Te rog sa ma ierti. Cred ca Fiul Tau Isus a murit pe cruce pentru pacatele mele si a inviat din morti. Ma incred in Tine pentru mantuire. Accept acum darul Tau gratuit. Ajuta-ma sa ascult de Tine si sa incep sa cresc in umblarea mea. In numele lui Isus, Amin.”

Biblia spune ca daca accepti darul lui Isus Cristos, viata vesnica, iti vei petrece vesnicia cu Dumnezeu in cer. “Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a invitat din morti, vei fi mantuit.” (Romani 10:9)

Ai devenit astazi crestin? Te rog, fa click DA ! Sau NU.

Esti deja crestin? Te rog, Click aici.


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Evanghelizare

Marea Trimitere
Rugaciunea pacatosului
Cum poti ajunge in cer
Mersul in cer
Siguranta mantuirii
Planul Mantuirii
Patimile lui Cristos
Rugaciune de Iertare
Sa devii crestin
Additional Content To Explore...

Inchinare
Partasie
Ucenicie
Slujire
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Calitatile unui Om Bun to My Google!
Add Calitatile unui Om Bun to My Yahoo!
XML Feed: Calitatile unui Om Bun
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.