Clicky

Cum poti ajunge in cer

Cum poti ajunge in cer

 - O examinare biblica
Esti aici: Dumnezeu >> Cum poti ajunge in cer

Cum poti ajunge in cer – intelegeri gresite
Multa lume crede ca raspunsul la intrebarea “cum poti ajunge in cer” este: sa fii un om bun. Pentru unii, a fi bun inseamna sa nu fii rau. Poate una sau mai multe din urmatoarele caracteristici te descriu pe tine: Nu ai omorat pe nimeni. Nu furi. Nu injuri prea mult. Nu minti prea des. Nu esti dependent de droguri. Nu inseli. Rareori mergi la jocuri de noroc. Constiinta iti este curata pentru ca nu esti chiar asa de rau cum sunt oamenii despre care citesti in ziare sau pe care ii vezi la televizor. Esti exact asa cum sunt toti ceilalti pe care ii cunosti si nu se poate sa mergiin iad. Prin urmare, esti destul de sigur ca dupa ce mori Dumnezeu te va lasa in cerul Sau, nu-i asa?

Multi altii cred ca raspunsul la intrebarea cum sa ajungi in cer se decide in jurul faptelor bune. Poate una sau mai multe din urmatoarele caracteristici te descriu pe tine: Dai bani cersetorilor sau ceva de mancare celor fara adapost care stau la colturile strazii. Esti implicat activ in activitatile comunitatii si cele civice. Iti daruiesti cu generozitate timpul, talentele, si/sau iti donezi banii organizatiilor caritabile si non-profit. Esti mai bun decat multi pe care ii cunosti. De fapt, esti asa de bun, incat esti convins ca dupa ce mori, cu siguranta Dumnezeu te va lasa in cerul Sau, nu-i asa?

Mai sunt si altii care cred ca ritualurile religioase le vor fi biletul de intrare in cer. Urmatoarele afirmatii probabil te descriu pe tine: Imbratisezi credintele religioase care iti spun cum sa traiesti o viata spirituala. Religia ta afirma ca exista Dumnezeu, dar nu iti spune cum poti avea o relatie personala cu El. Si in ciuda tuturor ritualurilor religioase, religia ta nu iti garanteaza ca urmarea lor te va ajuta sa ajungi in cerul lui Dumnezeu, nu-i asa?

Cum sa ajungi in cer – Crede adevarul!
Adevarul este ca exista doar o singura cale pentru toate fiintele umane prin care acestea pot ajunge in cer. Aceasta cale este credinta in Domnul Isus Cristos.

Fiecare fiinta umana este, prin natura ei, o fiinta pacatoasa. Biblia spune ca eforturile noastre de a face “fapte bune” nu sunt acceptabile inaintea lui Dumnezeu (Efeseni 2:8-9). Doar Dumnezeu Singur este sfant. Doar Dumnezeu Singur este bun. Dumnezeu a creat o cale prin care fiintele umane pacatoase pot intra in cer.

Dumnezeu este singura Fiinta perfecta in intregul univers, si El a venit pe pamant acum 2000 de ani ca si om – Isus. Mama Lui a fost o fecioara pe nume Maria. Insa Maria nu a fost insarcinata printr-un om, ci prin Duhul Sfant al Dumnezeului cel Viu. Ea a nascut pe Fiul lui Dumnezeu, Domnul Isus Cristos.

Legile lui Dumnezeu cereau pentru salvarea unei vieti, luarea altei vieti. Omenirea a fost atat de pacatoasa ca jertfele animalelor aduse de poporul evreu nu o mai puteau curati de pacatele ei. Asa ca, Dumnezeu S-a jertfit pe Sine, prin persoana Domnului Isus Cristos, astfel incat pacatele noastre sa fie iertate prin sangele Lui. In timpul vietii Sale pe pamant, Isus a trait o viata desavarsita si fara pacat.

Isus Cristos a murit pe cruce. A fost ingropat in mormant pentru trei zile si a treia zi a fost inviat din morti. Dupa patruzeci de zile, S-a intors in cer, unde domneste si acum. El Se va intoarce pe pamant a doua oara pentru a-i lua la Sine pe cei care si-au marturisit credinta in El.

Cum sa ajungi in cer – Atitudine personala
Isus a murit pentru ca cei care cred in El sa nu mai fie condamnati la o vesnicie traita in separare de Dumnezeu. Daca vrei sa fii sigur ca ajungi in cer dupa ce vei muri si crezi ca Isus Cristos a murit sa te mantuiasca de pedeapsa pentru pacatele tale, raspunde la aceste intrebari.

Recunosti ca esti pacatos si crezi ca Isus Cristos a venit ca Singurul Rascumparator pentru pacat? Esti gata sa primesti darul lui Dumnezeu – Fiul Sau, Isus Cristos? Daca da, crede in Cristos, pocaieste-te de pacatele tale, si preda-I Lui ca Domn tot restul vietii tale:

    “Tata, stiu ca am Ti-am incalcat poruncile si pacatele mele m-au despartit de Tine. Imi pare foarte rau si acum vreau sa ma intorc la Tine de la viata mea trecuta si pacatoasa. Te rog sa ma ierti, si sa ma ajuti sa nu mai pacatuiesc. Cred ca Fiul Tau, Isus Cristos, a murit pentru mine, a inviat din morti, este viu si aude rugaciunea mea. Il invit pe Isus sa devina Domnul vietii mele, sa ma conduca si sa domneasca in inima mea de astazi inainte. Te rog sa trimiti Duhul Sfant sa ma ajute sa Te ascult si sa fac voia Ta tot restul vietii mele. In numele lui Isus Te rog, Amin.”
Daca ai decis astazi sa-L primesti pe Isus, bine ai venit in familia lui Dumnezeu. Acum, ca sa cresti in asemanare cu El, Biblia ne indeamna sa perseveram in angajamentul nostru.

  • Boteaza-te, dupa cum a poruncit Cristos.

  • Spune altora despre credinta ta in Cristos.

  • Petrece timp zilnic cu Dumnezeu. Nu trebuie sa fie neaparat o perioada lunga de timp. Doar dezvolta-ti obiceiul de a te ruga Lui si a citi Cuvantul Sau. Roaga-L pe Dumnezeu sa faca sa creasca credinta ta si intelegerea Bibliei.

  • Cauta sa ai partasie cu alti crestini. Dezvolta un grup de prieteni crestini care sa raspunda la intrebarile tale si sa te sustina.

  • Cauta o biserica locala unde te poti inchina lui Dumnezeu.
Ai devenit astazi crestin? Te rog, fa click DA ! Sau NU.

Esti deja crestin? Te rog, Click aici.


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Evanghelizare

Planul Mantuirii
Marea Trimitere
Patimile lui Cristos
Patimile lui Cristos
Calea prin Romani
Calea prin Romani
Cum poti ajunge in cer
Sa devii crestin
Doamne, ajuta-ma!
Additional Content To Explore...

Inchinare
Partasie
Ucenicie
Slujire
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Cum poti ajunge in cer to My Google!
Add Cum poti ajunge in cer to My Yahoo!
XML Feed: Cum poti ajunge in cer
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.