Clicky

Natura lui Dumnezeu

Natura lui Dumnezeu

 - O relatare personala
Esti aici: Dumnezeu >> Natura lui Dumnezeu

Natura lui Dumnezeu – Descoperind prezenta Sa
Care este natura lui Dumnezeu? Iata experienta mea.

Este vineri dimineata si soarele a rasarit deja. In timp ce alti oameni se grabesc spre locul de munca, eu decid sa merg intr-un parc din apropiere sa ma destind putin deoarece eu incep serviciul doar la ora 10 – lucrez intr-un call center.

Stand intins, inconjurat de iarba verde, umbrit de frunzele copacilor si uitandu-ma la cerul intins, albastru, inima mea zambeste si simt bucuria de a-L sti pe Dumnezeul minunat aproape. Da, un Dumnezeu minunat. Cred ca Dumnezeu este minunat atunci cand ma uit la toate lucrurile create de El, fie ele vizibile, fie invizibile si mai ales cand ma uit la felul in care ne-a creat pe noi, oamenii. Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa (Geneza 1:26) si suntem fapturi asa de minunate. (Psalmul139:14).

Natura lui Dumnezeu – Laudand Numele Sau
In natura, descopar natura lui Dumnezeu. Ciripitul pasarilor ma indeamna sa Ii cant cantece de lauda si inchinare lui Dumnezeu. Inchinandu-ma Lui, Dumnezeu imi atinge inima si mi se descopera intr-un mod special – adica in natura, in mediul inconjurator. Mediul meu inconjurator include, pe langa acest parc placut, si padurile si plajele, soarele care rasare si apune in fiecare zi, luna stralucitoare si stelele palpaitoare, ploaia si multe altele. Acum imi dau seama de ce inima mea pulseaza diferit de fiecare care data cand ma uit cu luare aminte la aceste lucruri.

Mai mult, imi aduc aminte de bunatatea si credinciosia lui Dumnezeu in viata mea. “Domnu-I bun, orisicand. Recunoscator, lauda vreau sa-I cant”. Ai auzit vreodata acest cantec?

Natura lui Dumnezeu – Intelegand dragostea Lui
Iata care este natura lui Dumnezeu. El este asa de bun, incat ii pasa de noi si ne iubeste in mod neconditionat. Cum? Cum crezi? “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica” (Ioan 3:16). Acesta este unul dintre cele mai cunoscute versete din Bilblie, dar intelegem oare cu adevarat importanta lui practica in vietile noastre? Imagineaza-ti ca tu ai un singur fiu, un fiu de care ai avut grija si pe care l-ai iubit asa de mult. Ai fi gata sa sacrifici viata fiului tau pentru a salva viata altei persoane? Ti-ai permite sa risti viata lui de dragul altcuiva? Dumnezeu a facut asta pentru noi; iata de ce Il avem pe Isus Cristos. In Evanghelia dupa Ioan, capitolul 14, versetul 6, ni se spune ca Isus este Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal, decat prin Isus.

Tot ce trebuie sa facem pentru a avea viata vesnica, este sa Il primim pe Isus Cristos ca Domn si Mantuitor, sa ne pocaim de pacatele noastre si sa ne cerem iertare. Este alegerea noastra. Este natura lui Dumnezeu.

Lauda-L mai mult acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Inchinare

Credinta in Dumnezeu
Cunoscandu-L pe Dumnezeu
Lauda lui Dumnezeu
Slava lui Dumnezeu
Natura lui Dumnezeu
Additional Content To Explore...

Partasie
Ucenicie
Slujire
Evanghelizare
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Natura lui Dumnezeu to My Google!
Add Natura lui Dumnezeu to My Yahoo!
XML Feed: Natura lui Dumnezeu
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.