Clicky

Cum sa devii crestin

Cum sa devii crestin

 - Cum sa devii crestin
Esti aici: Dumnezeu >> Cum sa devii crestin

Cum sa devii crestin – optiunile vesnice
A realiza cum sa devii crestin este cea mai mare descoperire din viata ta! A deveni crestin este mai mult decat sa apartii unei biserici sau sa spui o rugaciune. Este o relatie personala care va dura toata vesnicia. Stii ce ti se va intampla in momentul cand vei muri? Unde te vei afla? Care iti este destinatia?

Exista doar doua destinatii – si amandoua sunt vesnice: Iti vei petrece vesnicia ori in cer, ori in iad. Unde vei fi tu?

  • Vesnicia in cer – Aceasta destinatie este rezervata celor care accepta darul lui Cristos, viata vesnica. Contrar credintei populare, cerul nu este pentru cei care merg la biserica, pentru cei evlaviosi, sau “oamenii buni”. Singura conditie este sa primesti darul mantuirii al lui Dumnezeu.

  • Vesnicia in iad este rezervata pentru cei care Il resping pe Isus Cristos si Vestea Sa Buna. Biblia rezuma mesajul acestei Vesti Bune in felul urmator: “… Cristos a murit pentru pacatelee noastre, dupa Scripturi; a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi” (1 Corinteni 15:3b-4). Iadul este descris in Biblie ca un iaz cu foc si pucioasa.

Cum sa devii crestin – cercetarea faptelor
Biblia explica cum sa devii crestin in termeni foarte simpli:

  • Trebuie sa intelegi ca toti au pacatuit si nu pot trai dupa standardul de sfintenie al lui Dumnezeu. Romani 3:23 spune: “Caci toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.”

  • Trebuie sa intelegi ca pedeapsa pentru pacat este moartea. Romani 6:23 afirma: “Fiindca plata pacatului este moartea; dar darul fara plata al lui Dummnezeu este viata vesnica in Isus Cristos, Domnul nostru.”

  • Trebuie sa primesti darul lui Dumnezeu. Dumnezeu L-a trimis pe Fiul Sau, Isus Cristos, sa moara in locul nostru, ca sa fim despartiti de iad. Romani 5:8 spune: “Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi, Cristos a murit pentru noi”. Conform invataturii Bibliei, nu este nevoie sa recurgem la vreo formula religioasa sau sa facem mai multe fapte bune decat rele. Dumnezeu ofera darul Sau in mod liber tuturor celor ce Il roaga. “Fiindca oricine va chema numele Domnului, va fi mantuit” (Romani 10:13).

Cum sa devii crestin – siguranta 100%
Odaca ce descoperi cum sa devii crestin si apoi accepti darul lui Dumnezeu, Biblia spune ca poti fi 100% sigur de destinatia ta vesnica.

1 Ioan 5:11-13 spune: “Si marturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viata vesnica, si aceasta viata este in Fiul Sau. Cine are pe Fiul, are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viata. V-am scris aceste lucruri ca sa stiti ca voi, care credeti in Numele Fiului lui Dumnezeu, aveti viata vesnica

Esti sigur ca iti vei petrece vesnicia cu Dumnezeu in cer? Daca nu, atunci aceasta este o decizie ce nu poate fi amanata.

Continua sa studiezi!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Evanghelizare

Calea prin Romani
Doamne, ajuta-ma!
Cum poti ajunge in cer
Cum poti fi mantuit
Sa devii crestin
Cum sa devii crestin
Patimile lui Cristos
Siguranta mantuirii
Rugaciune de Iertare
Additional Content To Explore...

Inchinare
Partasie
Ucenicie
Slujire
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Cum sa devii crestin to My Google!
Add Cum sa devii crestin to My Yahoo!
XML Feed: Cum sa devii crestin
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.