Clicky

Rugaciune de Mantuire

Rugaciune de Mantuire

 - Crede & Pocaieste-te
Esti aici: Dumnezeu >> Rugaciune de Mantuire

Rugaciune de Mantuire – Prima Noastra Conversatie Reala cu Dumnezeu
“Rugaciunea de mantuire” este cea mai importanta rugaciune cu care ne-am putea ruga vreodata. Cand suntem gata sa devenim crestini, suntem pregatiti pentru a avea prima conversatie reala cu Dumnezeu, iar acestea sunt componentele ei:

Rugaciune de Mantuire – Ea Incepe cu Credinta in Dumnezeu
Cand ne rugam rugaciunea de mantuire, Ii spunem lui Dumnezeu ca avem credinta in Cuvantul Sau ca este adevarat. Prin credinta care El ne-a dat-o, alegem sa credem in El. Biblia ne spune ca “fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie sa creada ca El este si ca rasplateste pe cei ce-L cauta.” (Evrei 11:6)

Asa ca, atunci cand ne rugam, cerandu-I lui Dumnezeu darul mantuirii, ne exersam vointa libera pentru a recunoaste ca noi credem in El. Aceasta dovada a credintei este placuta lui Dumnezeu, fiindca am ales sa-L cunoastem in mod liber.

Rugaciune de Mantuire – Marturisirea Pacatului Nostru
Cand ne rugam rugaciunea de mantuire, recunoastem ca am pacatuit. Dupa cum Biblia spune despre fiecare, exceptie facand doar Cristos: “Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23).

A pacatui inseamna pur si simplu a gresi tinta, precum sageata care nu nimereste exact tinta. Gloria lui Dumnezeu de care noi suntem lipsiti se gaseste doar in Isus Cristos: “Caci Dumnezeu, care a zis: ‘Sa lumineze lumina din intuneric’, ne-a luminat inimile, pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostinei slavei lui Dumnezeiu pe fata lui Isus Cristos.” (2 Corinteni 4:6)

Rugaciunea de mantuire, asadar, recunoaste ca Isus Cristos este singura fiinta umana care a trait vreodata fara pacat. “Pe Cel ce n-a cunoscut nici un pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El.” (2 Corinteni 5:21)

Rugaciune de Mantuire – Declararea Credintei in Cristos ca Domn si Mantuitor
Cu Cristos, care este standardul nostru de perfectiune, noi recunoastem acum credinta in El ca Dumnezeu, fiind de acord cu Apostolul Ioan care spune: “La inceput era Cuvantul (Cristos), si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. El era la inceput cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.” (Ioan 1:1-3)

Datorita faptului ca Dumnezeu a acceptat doar o jertfa fara pacat si perfecta, si din cauza ca El stia ca noi nu putem realiza acest lucru, L-a trimis pe Fiul Sau sa moara pentru noi si sa plateasca pretul vesnic. “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe Singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” (Ioan 3:16)

Rugaciune de Mantuire – Rosteste-o & Crede-o Acum!
Esti de acord cu tot ce ai citit pana aici? Daca da, nu astepta alt moment pentru a incepe viata ta noua in Isus Cristos. Roaga-te aceasta rugaciune impreuna cu noi:

    “Tata, stiu ca am Ti-am incalcat poruncile si pacatele mele m-au despartit de Tine. Imi pare foarte rau si acum vreau sa ma intorc la Tine de la viata mea trecuta si pacatoasa. Te rog sa ma ierti, si sa ma ajuti sa nu mai pacatuiesc. Cred ca Fiul Tau, Isus Cristos, a murit pentru mine, a inviat din morti, este viu si aude rugaciunea mea. Il invit pe Isus sa devina Domnul vietii mele, sa ma conduca si sa domneasca in inima mea de astazi inainte. Te rog sa trimiti Duhul Sfant sa ma ajute sa Te ascult si sa fac voia Ta tot restul vietii mele. In numele lui Isus Te rog, Amin.”

Rugaciune de Mantuire – M-am rugat. Ce urmeaza acum?
Daca te-ai rugat aceasta rugaciune cu toata inima si convingerea, acum esti un urmas al lui Isus. Lucrul acesta este un fapt, indiferent daca te simti sau nu diferit. Sistemele religioase poate te-au facut sa crezi ca trebuie sa simti ceva – o licarire calda, o furnicatura, ori vreo alta experienta mistica. Problema este: ori esti, ori nu esti. Daca te-ai rugat cu rugaciunea de mantuire si ai crezut-o, acum esti un urmas al lui Isus. Biblia ne vorbeste ca mantuirea noastra vesnica este sigura! “Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit.” (Romani 10:9).

Ai devenit astazi crestin? Te rog, fa click DA ! Sau NU.

Esti deja crestin? Te rog, Click aici.


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Evanghelizare

Cum sa devii crestin
Calea prin Romani
Mersul in cer
Cum poti ajunge in cer
Calea prin Romani
Cum poti fi mantuit
Sa devii crestin
Doamne, ajuta-ma!
Rugaciune de Iertare
Additional Content To Explore...

Inchinare
Partasie
Ucenicie
Slujire
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Rugaciune de Mantuire to My Google!
Add Rugaciune de Mantuire to My Yahoo!
XML Feed: Rugaciune de Mantuire
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.