Clicky

Patimile lui Cristos

Patimile lui Cristos

 - The Love of Our God
Esti aici: Dumnezeu >> Patimile lui Cristos

Patimile lui Cristos – Puternicul Film al lui Mel Gibson
Sunt dezvaluite patimile si adevarul lui Cristos!! De ce era nevoie ca El sa moara pe cruce?

Patimile lui Cristos este un film despre ultimele douasprezece ore din viata lui Isus Cristos, acum 2000 de ani. Filmul incepe in Gradina Ghetsemani unde Isus a mers sa se roage dupa ultima Cina impreuna cu ucenicii Sai. Isus este arestat in gradina putin mai tarziu, dupa ce a fost vandut de Iuda Iscarioteanul si dus inapoi in Ierusalim unde fruntasii Fariseilor L-au confruntat cu acuzatii de blasfemie. Apoi a fost condamnat la moarte de catre liderii religiosi.

Dupa aceea Isus este adus inaintea lui Pilat, guvernatorul Imperiului Roman in Palestina. In acea vreme Pilat a avut puterea de decizie fie sa-L rastigneasca pe Isus, fie sa-L elibereze. Cariera politica a lui Pilat a fost in pericol in acea perioada, si el nu vrut sa aiba vreun conflict in plus. Daca ar fi refuzat sa permita liderilor religiosi de a-L rastigni pe Cristos, si-ar fi creat un mare conflict. Pilat il lasa pe Regele Irod sa decida. Totusi, Irod Il trimite pe Isus inapoi la Pilat care lasa multimea sa aleaga intre eliberarea lui Isus si criminalul Baraba. Multimea alege Baraba sa fie eliberat, iar Isus sa fie condamnat la moarte.

Patimile lui Cristos – O Parte Remarcabila a Istoriei
Patimile lui Cristos continua descriind cum Isus este dat in mana soldatilor romani, care Il bat cu mare cruzime. Apoi El este dus inapoi la Pilat, care Il prezinta multumii, sperand ca acest lucru va fi suficient pentru eliberarea Lui, dar nu a fost. Din cauza dilemei Pilat se spala pe mani si porunceste oamenilor sai sa faca cu Isus ceea ce vrea multimea.

Isus este prezentat cu propria Lui cruce si I se porunceste sa o duca prin strazile Ierusalimului pana la dealul Golgota. Acolo tintuit pe cruce El intelege ca Tatal Lui din cer L-a parasit din cauza pacatului lumii pe care El (Cristos) l-a luat asupra Sa. Dupa ore de chinuri, Isus proclama, “S-a sfarsit” si apoi “Tata, in mainile Tale imi incredintez duhul”.

In momentul mortii lui Isus, a avut loc un mare cutremur, perdeaua din interiorul Templului s-a rupt de sus pana jos si s-a facut intuneric trei ore peste toata tara.

Trei zile mai tarziu, Isus Cristos a inviat din morti, biruind pacatul si moartea si aducand singura cale prin care omenirea se poate impaca cu Dumnezeu Tatal.

Patimile lui Cristos – De ce a trebuit Isus sa moara pe Cruce?
Patimile lui Cristos este un film extraordinar de puternic. Dar de ce a trebuit Isus sa moara in felul acesta? Cuvantul lui Dumnezeu pentru omenire – Biblia – spune ca toti oamenii au pacatuit impotriva lui Dumnezeu calcand poruncile Lui (de exemplu, minciuna, furtul, invidia, sexul in afara casatoriei, etc). Chiar si un singur pacat savarsit impotriva lui Dumnezeu este suficient sa ne desparta de El pentru vesnicie. Biblia spune in Romani 3:23: “Caci toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu”.

Patimile lui Cristos – Ultima Poveste de Dragoste
Patimile lui Cristos de fapt este un film despre o poveste de dragoste – dragostea pe care Cristos o are pentru tine si mine. El a dorit sa mearga la cruce, sa ia toata umilinta, chinul si suferinta ingrozitoare, si mai mult decat atat, pacatul intregii rase umane – trecut, prezent si viitor – asupra Sa. Isus a dorit El Insusi sa fie despartit de Tatal Sau, Dumnezeu, atunci cand a purtat pacatele mele si ale tale. El a facut toate acestea pentru ca ne iubeste si vrea cu disperare ca eu si tu sa ne petrecem vesnicia cu El in cer. Totusi, acest lucru nu va fi posibil daca refuzam sa primim jertfa pe care a facut-o pentru noi. Refuzul de a crede in Isus Cristos ca Domn si de a-L primi in inima noastra ne va face responsabili de toate pacatele pe care le-am facut vreodata impotriva lui Dumnezeu. Atunci cand vom muri, vom fi judecati de pacatele acelea si vom primi sentinta. Sentinta va fi moartea si despartirea vesnica de Isus Cristos si Dumnezeu Tatal. Insa, acesta nu trebuie sa fie cazul tau. Vezi link-ul de mai jos pentru a afla ce inseamna sa fii mantuit!

Cum pot sa fiu mantuit?


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Evanghelizare

Doamne, ajuta-ma!
Planul Mantuirii
Cum poti fi mantuit
Rugaciune de Iertare
Cum poti ajunge in cer
Calea prin Romani
Marea Trimitere
Mersul in cer
Rugaciunea Mantuirii
Additional Content To Explore...

Inchinare
Partasie
Ucenicie
Slujire
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Patimile lui Cristos to My Google!
Add Patimile lui Cristos to My Yahoo!
XML Feed: Patimile lui Cristos
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.