Clicky

Cunoscandu-L pe Dumnezeu

Cunoscandu-L pe Dumnezeu

 - Cautarea suprema
Esti aici: Dumnezeu >> Cunoscandu-L pe Dumnezeu

Cunoscandu-L pe Dumnezeu – Cautarea suprema
“Sa Il cunosti pe Dumnezeu este un lucru de importanta capital pentru vietile noastre. Pentru cei care nu Il cunosc pe Dumnezeu, lumea devine un loc ciudat, nebun, plin de durere, iar viata traita in aceasta lume devine neplacuta si plina de dezamagiri” (Jim Packer).

Cunoscandu-L pe Dumnezeu – Inceputul Intelepciunii
De-a lungul Scripturii evreiesti, ni se reaminteste ca frica este inceputul cunoasterii lui Dumnezeu. Intr-adevar, frica Domnului este inceputul cunoasterii, intelepciunii, priceperii: “Frica Domnului este inceputul stiintei; dar nebunii nesocotesc intelepciunea si invatatura” (Proverbe 1:7, Proverbe 9:10, Psalmul 19:9, Psalmul 33:8, Psalmul 111:10, Ecclesiastul 12:13).

“Faptul ca Dumnezeu locuieste in noi nu ar trebui sa suprime adevarul ca El este deasupra noastra, inaltat infinit deasupra creatiei. Atunci cand te gandesti ca Dumnezeu este transcendent, acest lucru iti inspira adorare si inchinare. Fara acest adevar intiparit in mintea noastra, inchinarea este doar un ritual si o formalitate. In vremurile trecute, barbatii si femeile care stiau ce inseamna sa umble in frica Domnului aveau la baza vietii lor, conceptul ca Dumnezeu este Preainalt si glorificat. Indiferent de cat de intima era partasia lor cu Dumnezeu, erau marcati de faptul ca Dumnezeu era deasupra lor si inaltat. Cum se face oare ca, in biserica moderna, nu prea intalnim astfel de oameni?” (Selwyn Hughes)

“Biserica a renuntat la perceptia mareata de altadata despre Dumnezeu si a inlocuit-o cu una atat de mica, de modesta, care este nedemna de oameni care I se inchina lui Dumnezeu. Nu a facut asta in mod intentionat, dar, putin cate putin, fara stirea ei, si tocmai ignorata bisericii face ca situatia sa fie cu atat mai tragica” (A.W. Tozer).

  Dar Tu, Doamne, esti inaltat in veci de veci. (Psalmul 92:8).

Cunoscandu-L pe Dumnezeu – Sa Il cauti din toata inima
Cunoasterea lui Dumnezeu are de a face in totalitate cu cautarea Lui. De fapt, Dumnezeu ne spune in Biblie: “Ma veti cauta si Ma veti gasi daca ma veti cauta cu toata inima” (Ieremia 29:13)

  Dumnezeule, Tu esti Dumnezeul meu, pe Tine Te caut. Imi inseteaza sufletul dupa Tine, imi tanjeste trupul dupa Tine, intr-un pamant sec, uscat si fara apa” (Psalm 63:1).

  Toti cei ce Te cauta sa se veseleasca si sa se bucure in Tine. Cei ce iubesc mantuirea Ta sa zica neincetat: ” (Psalmul70:4).
Atunci cand incercam sa Il cautam pe Dumnezeu, ne dam seama ca frica de Domnul este doar inceputul intelepciunii. Pe masura ce crestem in cunoasterea lui Dumnezeu, experimentam dragostea uimitoare a lui Dumnezeu reflectata in Fiul Sau, Isus Cristos.
 • Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, sip e Isus Cristos, pe care l-ai trimis Tu. (Ioan 17:3).

Cunoscandu-L pe Dumnezeu – E vorba de dragoste
Intelegerea dragostei incredibile a lui Dumnezeu pentru noi este pasul cel mai important in cunoasterea adevarata a lui Dumnezeu! Dragostea lui Dumnezeu este cea care are puterea de a alunga frica si de a ne elibera!

  Cei ce se tem de Domnul sa zica: " (Psalmul 118:4).

  Domnul iubeste pe cei ce se tem de El, pe cei ce nadajduiesc in bunatatea Lui” (Psalmul 147:11).

Afla mai mult!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Inchinare

Puterea Rugaciunii
Rugaciunea in familie
Rugaciunea de Ziua Recunostintei
Ce este Rugaciunea
Rugaciunea la Masa de Craciun
Inchinarea
Additional Content To Explore...

Partasie
Ucenicie
Slujire
Evanghelizare
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Cunoscandu-L pe Dumnezeu to My Google!
Add Cunoscandu-L pe Dumnezeu to My Yahoo!
XML Feed: Cunoscandu-L pe Dumnezeu
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.