De chronologische Bijbel


Inleiding

Welkom op de chronologische Bijbel! De chronologische Bijbel is een Bijbel in de volgorde zoals de historische gebeurtenissen plaatsvonden. Deze Bijbelse tijdbalk is verdeeld in 365 handige dagelijkse lezingen, zodat de hele Bijbel in een jaar gelezen kan worden, en is bovendien voorzien van uitleggend commentaar. Zie de uitgebreide inleiding voor meer informatie.


Begin met lezen!

Februari  -  
Maart  -  
April  -  
Mei  -  
Juni  -  
Juli  -  
Augustus  -  
December  -  

 
Ter nagedachtenis aan Samantha Faith van Geel

 
Vertaling en bewerking: Erik van Geel en Tineke Voorsluys
Redactie: MeLissa Houdmann
Met dank aan: Randall Niles en Greg OutlawMet dank aan Biblica en Harvest House Publishers. Nadruk en reproductie verboden.
Voor meer details, lees alsjeblieft onze copyrightvoorwaardenWAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen