"De gemeenschap voor zoekenden, sceptici en gelovigen!"God

... wil graag weten wat jij gelooft!...
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen
DE CHRONOLOGISCHE BIJBEL - Onze chronologische Bijbel is verdeeld in 365 handige dagelijkse lezingen, zodat de hele Bijbel in een jaar gelezen kan worden. En in deze Bijbel kun je de Schrift lezen in de volgorde zoals de historische gebeurtenissen plaatsvonden! LEES VERDER


Meld je aan voor de emails van de week. Wekelijks selecteren we de beste reacties om je moed te geven, om je de hoop te geven dat God aan het werk is en om je op je levensreis met Hem te bemoedigen! Meld je nu aan! Er bestaat geen beter bewijs voor het bestaan van God dan levens die daadwerkelijk veranderd zijn!


Kijk eens naar onze video's op YouTube over wetenschap, levensbeschouwing, de Bijbelse waarheid, God, Jezus en een groot aantal populaire onderwerpen!


Bezoek alsjeblieft ook ons Christelijk sociaal netwerk op facebook! Lees onze updates en andere bemoedigende berichten, vertel anderen over jezelf en over je leven met Jezus. Blog, deel foto's, muziek en video's met anderen. Nodig vrienden uit, vind antwoorden op je vragen en ontmoet andere gelovigen!


Lees wat leiders in de Christelijke wereld te zeggen hebben over AllAboutGOD.com.