Alles over GOD

Alles Over GOD "E-mails van de week" Nieuwsbrief

Wil jij bemoedigd worden? Wil jij hoop vinden? Wil jij een getuige zijn van de manier waarop God op het internet harten kan veranderen?
  • "Als eerste bedankt voor je luister en je reactie. Het alleen al vertellen tegen je was al een opluchting en een verfrissing om je problemen op te schrijven...Wil je nog even vertellen voel me echt veel beter. God antwoordde Paulus: MIJN genade is jou genoeg. De tranen liepen over mijn wangen, nu bijna weer. Echt het was en is genoeg ook voor mij, meer dan genoeg. Wat een God hebben wij. Ik hou zoveel van Hem. Wil jij voor mij bidden? Bedankt voor alles." Paul (Nederland)

  • "Heel hartelijk bedankt, voor je oprecht antwoord. Het heeft mij een steun in de rug gegeven. Mag God jou ook zegenen en al jou dierbaren." Christine (BelgiĆ«)

  • "Dank je wel voor het snelle en uitgebreide antwoord. Mijn vraag is niet helemaal beantwoord, maar dit antwoord geeft wel een nog completer beeld en hopelijk kom ik snel tot een oplossing van de puzzel. Gods rijkste zegen toegewenst!" L. (Nederland)

  • "Dank u hartelijk voor uw bemoedigend antwoord! Ik heb het met veel aandacht gelezen en zal deze adviezen ter harte nemen. Daar gaat behoorlijk wat tijd in kruipen, ook in de andere vermelde punten. Maar God is onze tijd meer dan waard." Johan (BelgiĆ«)

  • "Na uw aanwijzingen en opmerkingen ben ik oprecht tot het geloof gekomen in de Here Jezus. Ik heb het aanvaard als een geschenk van God." Ellen (Nederland)

* E-mail
* Voornaam
Achternaam
Woonplaats
* = Verplicht veld

Naast de e-mails van de week bevat deze nieuwsbrief ook informatie over veel gestelde vragen, nieuwe toevoegingen aan onze website en andere onderwerpen. En... alles gaat over GOD!