Candy Outlaw

Administratie

Als er iets is waar Candy helemaal geen twijfels over heeft, dan is het dat het leven echt volledig om God draait. “Ik heb wonderen in mijn leven gezien. Ik twijfel er niet aan dat God bestaat en dat mijn leven door Zijn genade is gered.” Maar dat betekent niet dat zij niet achterover viel toen haar man Greg haar vertelde dat zij nu “voltijds in de bediening” zouden gaan. Maar toen dat gebeurde had ze zelf al zó veel van God gezien, dat ze hier niet al te veel vraagtekens bij zette. Na maanden samen met Greg gewerkt te hebben en gezien te hebben wat God aan het doen was met Gregs visie, was zij ervan overtuigd dat inderdaad “alles over God” gaat!

Candy heeft voor verschillende grote Amerikaanse bedrijven gewerkt, zoals AT&T en Hewlett-Packard. Samen met Greg heeft zij een bijdrage geleverd in verschillende ondernemingen en zij was het hoofd van de administratie en een van de directeuren van een groot “dot-com” bedrijf. Dat bedrijf maakte zich op voor een beursgang toen de “Internetzeepbel” in 2001 in elkaar klapte. Gelukkig had God veel betere plannen voor Candy en Greg bij AllAboutGOD.com!

Sinds zij in juli 2002 voor AllAboutGOD.com begon te werken als administratief medewerkster, is haar rol uitgegroeid tot kantoormanager, boekhoudster, website manager, redactrice, schrijfster en nog veel meer. Candy is ook een spreekster op verschillende vrouwenconferenties en leidt verschillende Bijbelstudies. Candy woont vlakbij het Belen, NM met haar man Greg en haar Yorkshireterriër Leeloo.

OVER ALLABOUTGOD.COM:

Sinds 2005 is onze Nederlandstalige werkgroep actief bezig met evangelisatiewerk via het internet. Jaarlijks worden onze Nederlandstalige websites vele miljoenen malen bezocht, wordt het evangelie honderdduizenden keren gepresenteerd en laten tienduizenden mensen ons weten een beslissing vóór Jezus te hebben genomen! Wij geven God hiervoor alle eer en glorie. Hij is Degene die ons ook via het internet genadig is en Hij is de Enige die de groei geeft (1 Korintiërs 3:7)!

Lees of download AllAboutGOD's Jaarverslag over het afgelopen jaar.

WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen