Greg Outlaw

Mede-oprichter en directeur

Greg Outlaw was in 2002 een van de oprichters van AllAboutGOD.com en is nu de directeur van de werkgroep. AllAboutGOD.com (AAG) is een van de grootste bedieningen op het gebied van internet-evangelisatie. De groep maakt gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media optimalisatie (SMO) en video-zoekmachineoptimalisatie (VSMO) om op een strategische manier bezoekers naar hun websites te leiden. Van mei 2002 tot en met december 2013 werd het internationale netwerk van AAG websites bezocht door meer dan 256 miljoen mensen!

Greg is een van slechts drie mensen die in 1995, vóór de beursgang van Yahoo, in staat waren om op een succesvolle manier SEO te implementeren. Indertijd leek het hem effectiever om met deze technologie bezoekers naar zijn eigen internetbedrijf te leiden (een bekende zoekmachine in de financiële en zakenwereld) dan zich volledig te richten op de “SEO business”. Zijn bedrijf werd hierdoor zó succesvol dat het in 1998 op het punt stond om zelf naar de beurs te gaan. Greg wees toen een koopbod van $25 miljoen op zijn bedrijf af, vanwege zijn eigen gierigheid en zijn vruchteloze streven naar een beursgang, die uiteindelijk afketste vanwege het in elkaar klappen van de “Internetzeepbel” en het daarop volgende faillissement van het bedrijf. Toen hoorde en erkende Greg eindelijk de stem van God. Op 7 december 1999 gaf hij zijn leven aan Christus over en in april 2001 werd hij op wonderbaarlijke wijze genezen van een terminale ziekte – door gebed en het lezen van Gods Woord. Hij ontving toen zijn visie voor AllAboutGOD.com.

Greg heeft talrijke lezingen over Internet Marketing gehouden aan diverse universiteiten en Christelijke organisaties die via het internet werken. Greg woont met zijn vrouw Candy vlakbij het Belen, NM.

OVER ALLABOUTGOD.COM:

Sinds 2005 is onze Nederlandstalige werkgroep actief bezig met evangelisatiewerk via het internet. Jaarlijks worden onze Nederlandstalige websites vele miljoenen malen bezocht, wordt het evangelie honderdduizenden keren gepresenteerd en laten tienduizenden mensen ons weten een beslissing vóór Jezus te hebben genomen! Wij geven God hiervoor alle eer en glorie. Hij is Degene die ons ook via het internet genadig is en Hij is de Enige die de groei geeft (1 Korintiërs 3:7)!

Lees of download AllAboutGOD's Jaarverslag over het afgelopen jaar.

WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen