Waar kan ik Halloween traktaten vinden?

VRAAG: Waar kan ik Halloween traktaten vinden?

ANTWOORD:

Halloween traktaten (of pamfletten) zijn een geweldige manier om het Evangelie te delen met kinderen die van deur tot deur gaan. Geef de kinderen wat snoep, maar ook een of twee traktaten. Niet alleen hebben deze Halloweentraktaten het potentieel om een kind naar Christus te leiden, zij worden vervolgens ook vaak aan ouders en vrienden doorgegeven. Elk traktaat heeft het potentieel om vele levens te raken. En als je de juiste traktaten kiest of maakt, dan kunnen deze net zo plezierig zijn als snoepgoed.

Kinderen houden van stripverhalen en cartoons, puzzels, moppen, optische illusies, enzovoorts. Uitgevers van traktaten over de hele wereld gebruiken deze geinige dingen om het Evangelie te presenteren. Dit soort traktaten worden bijzonder goed ontvangen, zelfs door mensen die zich gewoonlijk door het Evangelie beledigd voelen. Er kan echt geen gemakkelijker manier zijn om het Evangelie aan de wereld bekend te maken. Kinderen komen naar je deur, trekken aan de bel en vragen je om iets in hun zak te stoppen. Het enige dat je hoeft te doen is om er wat snoep en een Halloweentraktaat in te stoppen. Zeg een vlot gebedje. Kijk vervolgens toe hoe God je traktaten gebruikt om de levens van ontelbare mensen in je omgeving te veranderen.

Halloween traktaten - Welke moet ik kiezen?
Maak je geen zorgen als je geen perfect Halloweentraktaat kunt vinden, of als je er zelfs helemaal geen kunt vinden. Je traktaat hoeft namelijk helemaal niet over Halloween te gaan en Halloween is ook zeker niet de enige feestdag waarop je traktaten zou kunnen gebruiken! Zoek een traktaat dat gewoon een geinige indruk op je maakt. Overtuig jezelf er wel van dat het Evangelie hierdoor nauwkeurig wordt overgebracht. Als je een bepaald traktaat niet alleen geinig vindt, maar ook zeker weet dat deze trouw is aan het Evangelie, dan heb je het perfecte Halloweentraktaat gevonden! Als je er echt helemaal geen kunt vinden, dan kun je er ook zelf een maken! Het enige dat je nu nog nodig hebt is een grote zak snoep om met je traktaten uit te delen en je bent volledig voorbereid op Halloween.

Kijk hier maar eens naar deze Engelstalige voorbeelden van Halloween traktaten.

Christelijke Halloween - Leer meer!

WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen