Een Christelijke makelaardij

VRAAG: Welk soort bediening biedt jullie Christelijke makelaardij?

ANTWOORD:

Omdat wij ons geloof in Jezus Christus in de praktijk hebben gebracht, is onze Christelijke makelaardij uitgegroeid tot een echte Christelijke bediening. Onze onderneming draait om mensen die door Christus getransformeerd worden. Het gaat ons niet alleen om het behalen van winst uit vastgoedtransacties. Ons bedrijf is eigenlijk een open deur geworden voor diverse andere bedieningen (acht om precies te zijn), die mensen steunen middels gebeden, voorbeden, counseling en financiƫle raad. Via ons geloof in Jezus Christus blijft God Zijn hart tonen. Zo spoort Hij ons aan om te investeren in het koninkrijk waarvoor wij volgens Zijn voornemen zijn geschapen.

Binnen de context van onze Christelijke makelaardij zijn de beloningen veel groter gebleken dan die van een seculiere onderneming!

Leer meer van Cherise Selley, een Christelijke makelaar!

WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen