Christelijke zakenmensen

VRAAG: Met welke uitdagingen hebben Christenen als zakenmensen vaak te maken?

ANTWOORD:

Vanuit een praktisch standpunt bekeken is een van de grootste uitdagingen voor Christelijke zakenmensen het vinden van de juiste balans tussen werk en gezinsleven.

Daarnaast kunnen andere Christenen, ongeacht of het gaat om werknemers of klanten, een uitdaging zijn als zij ons onverwacht teleurstellen. Dat kan te maken hebben met persoonlijke integriteit of met een ethische kwestie op de werkvloer, maar het gevoel is altijd hetzelfde: alsof je in de leeuwenkuil geworpen wordt met de woorden “Ik zegen u in de naam van de HERE.” Dergelijke beproevingen sporen ons aan om ook naar ons eigen innerlijk te kijken wat betreft onze eigen groei in Christus en zorgen voor een dieper begrip van vergeving.

Begrijp ons alsjeblieft niet verkeerd wanneer we dergelijke moeilijke levenslessen beschrijven. Wij werken met veel vreugde met andere Christelijke gezinnen en bedieningen, vooral mensen die naar onze eigen woonplaats zijn verhuisd en het licht van Christus met zich meedragen. Wij verheugen ons ook enorm wanneer mensen zich onderwerpen aan het gezag van God wanneer zij grote veranderingen doorvoeren in hun leefstijl. Het is voor ons een gelegenheid om de macht van God aan het werk te zien.

Leer meer van Cherise Selley, een Christelijke makelaar!

WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen