Randall Niles

Mede-oprichter

Randall Niles was van nature een hoogmoedige scepticus, maar nadat hij 20 jaar lang was weggerend van alles wat ook maar met "religie" te maken had, gaf hij zijn leven aan Christus terug. Vandaag dient hij in onze werkgroep op meer manieren dan we hier kunnen opnoemen! Randall is een voormalig bedrijfsadvocaat en hij was vicedirecteur van een telecombedrijf. Hij heeft ook als vennoot in een advocatenkantoor gewerkt, dat hij had opgericht om technologiegedreven bedrijven te vertegenwoordigen.

Randall is afgestudeerd aan Georgetown University (Business Administration/Finance), is gecertificeerd in Comparative Business Policy (Oxford University), en heeft een “Juris Doctor” van Boalt Hall School of Law aan de Universiteit van Californië (Berkeley). Randall onderwijst tegenwoordig colleges over handel, recht en filosofie aan Colorado Christian University.

Randall Niles is een gewild spreker op scholen, gemeenten en conferenties. Voor meer informatie, bezoek alsjeblieft RandallNiles.com.

OVER ALLABOUTGOD.COM:

Sinds 2005 is onze Nederlandstalige werkgroep actief bezig met evangelisatiewerk via het internet. Jaarlijks worden onze Nederlandstalige websites vele miljoenen malen bezocht, wordt het evangelie honderdduizenden keren gepresenteerd en laten tienduizenden mensen ons weten een beslissing vóór Jezus te hebben genomen! Wij geven God hiervoor alle eer en glorie. Hij is Degene die ons ook via het internet genadig is en Hij is de Enige die de groei geeft (1 Korintiërs 3:7)!

Lees of download AllAboutGOD's Jaarverslag over het afgelopen jaar.

WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen