Alles over GOD


"E-mails van de Week" - Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de "E-mails van de Week". Deze nieuwsbrief bevat allerhande lezersreacties, nieuws over website updates en achtergrondinformatie over diverse onderwerpen die direct of indirect met het Christelijke leven of wereldbeeld te maken hebben.

Je zult nu een bevestigingsmail in je e-mail ontvangen. Klik op de link in deze e-mail om je aanmelding te voltooien. Nogmaals bedankt!

Terug naar de "Alles Over GOD" hoofdpagina
WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen