Alles over GOD

Aanmelden voor de Alles Over GOD devotie

Als je de Engelse taal machtig bent, dan zijn de Engelstalige devoties van Alles Over GOD een hulpbron die je kan helpen om in je relatie met Christus de diepte in te groeien. Je zal op de hoogte worden gehouden van alle opwindende dingen die God door deze bediening aan het doen is. Je zal enorm aangemoedigd worden wanneer je ziet hoe de individuele levens van mensen door middel van Alles Over God worden veranderd, zowel in de devoties als in de getuigenissen. We sturen je ook de laatste updates over nieuwe sites die door ons worden gelanceerd, evenals aanmoedigende emails van over de hele wereld.

Je zal toegang hebben tot speciale devoties die geschreven worden door Carolyn Baker. Carolyns devoties onthullen een grote geestelijke volwassenheid en een nauwe relatie met de Heer die werkelijk inspirerend en bemoedigend is. Je kunt deze devoties gebruiken om je dag te beginnen met het scherpstellen op de Heer. Je hebt ook toegang tot een MP3 Online Bijbel om je devoties en verdere spirituele groei mogelijk te maken. Een Nederlandstalige online MP3 Bijbel kun je hier (externe link) vinden.

Meld je vandaag aan om de Alles Over God devoties te ontvangen. Zodra je je eerste devotie hebt ontvangen, kun je aangeven hoe vaak je deze wil ontvangen, tot vijf keer per week.

Zorg ervoor dat je [email protected] toe te voegen aan je e-mail lijst met contactpersonen en / of veilige lijst, want anders komen ze mogelijk in je junk mail folder terecht.

* Email
* = Required Field
WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen