Biblica

Biblica (voorheen de "International Bible Society") verspreidt Gods Woord door middel van Bijbelvertalingen, Bijbelpublicaties en Bijbelwerk in Afrika, het oostelijke Stille Oceaangebied, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Zuid-Aziƫ. Door haar wereldwijde bereik verbindt Biblica mensen met Gods Woord, zodat hun levens getransformeerd kunnen worden door een relatie met Jezus Christus.

De tekst van "Het Boek" is auteursrechtelijk beschermd en is alleen voor jouw persoonlijk gebruik via het internet beschikbaar gemaakt. Elk ander gebruik, waaronder (maar niet beperkt tot) reproductie of herpublicatie op het internet, is verboden. Deze Bijbelteksten mogen in geen enkele vorm gewijzigd of aangepast worden en moeten in hun originele context behouden blijven. Deze Bijbelteksten mogen niet verkocht of anderszins te koop worden aangeboden.Bezoek deze websites van Biblica eens:
www.Biblica.com
www.BiblicaDirect.com
www.BibleServer.comTerug naar de chronologische BijbelWAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen