Clicky

Dumnezeu este Dragoste

Dumnezeu este Dragoste

 - Definitia Lui
Esti aici: Dumnezeu >> Dumnezeu este Dragoste 2
(Citeste Dumnezeu este Dragoste Partea I)

Dumnezeu este Dragoste: Cum ar trebui sa definim dragostea?
Cand Scriptura vorbeste ca “Dumnezeu este dragoste”, ea nu vrea sa zica ca Dumnezeu este vreun sentiment de dragoste nebuloasa, calda si nesigura. Oamenii care au scris Scripturile, calauziti de Duhul Sfant, nu au vrut sa spuna ca Il vom gasi pe Dumnezeu in forma noastra limitata de dragoste omeneasca. Nici pe departe, ci de fapt, atunci cand citim in Biblie ca Dumnezeu este dragoste, intelegem ca acesta este felul in care Dumnezeu defineste dragostea. Iar atunci cand spunem ca Dumnezeu defineste dragostea, nu avem in vedere faptul ca El defineste asa cum o face Webster, ci intelegem ca Dumnezeu este insasi definitia dragostei. Nu exista dragoste fara Dumnezeu. Oricat de mult am incerca, nu putem defini dragostea fara a-L cunoaste pe Dumnezeu. Aceasta inseamna in mod fundamental, ca definitia noastra omeneasca a dragostei este falsa.

Dumnezeu este Creatorul tuturor lucrurilor si prin natura Sa, El este dragoste. Dumnezeu spune ca dragostea este neconditionata si jertfitoare, si nu este bazata pe sentimente; prin urmare, dragostea nu este o “afectiune intensa... bazata pe legaturi personale sau de familie”. Pentru a intelege ce este dragostea adevarata si a putea iubi pe ceilalti cu adevarat, noi trebuie sa-L cunoastem pe Dumnezeu, iar lucrul acesta il putem face printr-o relatie personala stransa cu El. Putem avea aceasta relatie stransa cu Dumnezeu daca ne punem credinta in Isus Cristos, Cel care a fost jertfa lui Dumnezeu de dragoste pentru noi.

Dumnezeu este Dragoste: Dragostea autentica vine doar dintr-o relatie cu El
Dumnezeu este Dragoste! Ca atare, dragostea autentica – dragostea lui Dumnezeu – poate fi rezumata in pasajul Scripturii: “Prea iubitilor, sa ne iubim unii pe altii; caci dragostea este de la Dumnezeu. Si oricine iubeste, este nascut din Dumnezeu, si cunoaste pe Dumnezeu. Cine nu iubeste, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru ca Dumnezeu este dragoste. Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis in lume pe singurul Sau Fiu, ca noi sa traim prin El. Si dragostea sta nu in faptul ca noi am iubit pe Dumnezeu, ci in faptul ca El ne-a iubit pe noi, si a trimis pe Fiul Sau ca jertfa de ispasire pentru pacatele noastre.” (1 Ioan 4:7-11)

Daca vrei sa cunosti aceasta dragoste – dragoste autentica – trebuie sa-L cunosti pe Dumnezeu. El este gata sa-Si verse dragostea peste tine si vrea sa te invete sa-i iubesti pe altii asa cum te iubeste El.

Experimenteaz-o acum mai mult!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Cine Este Dumnezeu?

Dragostea lui Dumnezeu
Atributele lui Dumnezeu
Este Dumnezeu nedrept?
Cine este Dumnezeu?
Unde este Dumnezeu
Frica de Dumnezeu
Sfant Sfant Sfant
Dumnezeu este Dragoste
Numele lui Dumnezeu
Additional Content To Explore...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Dumnezeu este Dragoste to My Google!
Add Dumnezeu este Dragoste to My Yahoo!
XML Feed: Dumnezeu este Dragoste
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.