Clicky

Credinta in Dumnezeu

Credinta in Dumnezeu

 - Simpla si adevarata
Esti aici: Dumnezeu >> Credinta in Dumnezeu

Credinta in Dumnezeu – O perspectiva pura
Credinta noastra in Dumnezeu este impulsionata de dovezi si bazata pe o viata transforamata. Totusi, simplitatea credintei noastre este cel mai bine exprimata in inocenta unei inimi pure. Iata un eseu scris de un copil de 8 ani.

Credinta in Dumnezeu – Prin inima inocenta a unui copil
Una din slujbele principale ale lui Dumnezeu este sa creeze oameni. Dumnezeu creeaza oameni ca sa ii inlocuiasca pe cei ce mor, pentru ca sa fie suficienti oameni care sa se ocupe de lucrurile de pe pamant. El nu creeaza adulti, ci doar bebelusi. Cred ca face doar bebelusi pentru ca sunt mai mici si mai usor de facut. Creand bebelusi, nu trebuie sa aloce timp ca sa ii invete sa umble si sa vorbeasca. Poate lasa aceste lucruri in seama mamelor si tatilor.

O a doua slujba a lui Dumnezeu este sa asculte rugaciuni. El asculta multe rugaciuni, deoarece unii oameni, precum predicatorii si altii asemenea lor, se roaga si in alte momente decat la culcare. Dumnezeu nu are timp sa asculte radio sau sa se uite la televizor din cauza ca trebuie sa asculte rugaciuni.

Dumnezeu vede totul si aude totul si este peste tot, ceea ce Il tine foarte ocupat. Asa ca, nu are trebui sa Ii risipesti timpul trecand peste mama si tatal tau cerand ceva ce parintii ti-au spus deja ca nu poti avea.

Ateii sunt oameni care nu cred in Dumnezeu. Nu cred sa fie astfel de oameni in orasul meu. Cel putin, in biserica mea nu stiu sa fie niciunul.

Isus este Fiul lui Dumnezeu. A facut multe lucruri grele precum mersul pe apa si multe minuni, iar, intr-un final, oamenii s-au saturat sa asculte predicile Lui si L-au crucificat. Dar El a fost bun si plin de indurare, ca Tatal Sau, si I-a spus Tatalui Sau ca oamenii nu stiu ce fac si I-a cerut sa ii ierte si Dumnezeu i-a iertat.

Tata Sau, Dumnezeu, a gasit placere in tot ceea ce a facut Isus pe pamant si I-a spus ca nu mai trebuia sa ramana pe pamant, ci putea de acum sa stea in cer. Si Isus a ramas in cer. Acum Il ajuta pe Tatal ascultand rugaciuni si impartind lucrurile in doua categorii: lucruri de care trebuie sa se ocupe Dumnezeu si lucruri de care se poate ocupa El, fara sa il mai deranjeze pe Tatal (ca o secretara, doar ca mai importanta). Poti sa te rogi la orice ora vrei si vei fi ajutat fie de Tatal, fie de Fiul, deoarece unul din ei este la datorie in permanenta.

Ar trebui sa mergi la biserica in fiecare Duminica, deoarece asta Il bucura pe Dumnezeu si daca vrei sa faci pe cineva fericit, cu siguranta vrei sa Il faci pe Dumnezeu fericit. Nu lipsi de la biserica ca sa faci ceva care te face sa te simti mai bine, cum ar fi mersul la plaja. Ar fi un lucru gresit. Si oricum, pe plaja, soarele nu iese decat pe la amiaza.

Daca nu crezi in Dumnezeu, pe langa faptul ca esti ateu, vei fi singur singurel, pentru ca parintii nu te pot insoti peste tot, de exemplu in tabara, dar Dumnezeu te poate insoti. E bine sa stii ca este in preajma ta atunci cand ti-e frica de intuneric sau cand nu poti inota si copiii mai mari te-au aruncat intr-o apa foarte adanca.

Dar…nu ar trebui sa te gandesti tot timpul la ce ar putea face Dumnezeu pentru tine. Ma gandesc ca Dumnezeu m-a pus aici si ma poate lua oricand vrea.

Si…de asta cred in Dumnezeu.

Credinta in Dumnezeu - Perspectiva lui Cristos
Perspectiva simpla a credintei unui copil in Dumnezeu este un principiu cheie in invatatura lui Isus. Ar trebui sa avem tot timpul aceasta inocenta minunata si aceasta puritate a inimii cand ne apropiem de Dumnezeu prin darul Fiului Sau, Isus Cristos!

In clipa aceea, ucenicii s-au apropiat de Isus si L-au intrebat: “Cine este mai mare in Imparatia Cerurilor?” Isus a chemat un copilas, l-a pus in mijlocul lor si le-a zis: “Adevarat va spun ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu nici un chip nu veti intra in imparatia cerurilor. De aceea, oricine se va smeri ca acest copilas, va fi cel mai mare in Imparatia Cerurilor. Si oricine va primi un copilas ca acesta in Numele Meu, Ma primeste pe Mine. (Matei 18:1-5) Creste mai mult acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Inchinare

Cunoscandu-L pe Dumnezeu
Credinta in Dumnezeu
Slava lui Dumnezeu
Natura lui Dumnezeu
Lauda lui Dumnezeu
Additional Content To Explore...

Partasie
Ucenicie
Slujire
Evanghelizare
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Credinta in Dumnezeu to My Google!
Add Credinta in Dumnezeu to My Yahoo!
XML Feed: Credinta in Dumnezeu
Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2021 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.