Alles over GOD - Ontdek de waarheid
https://www.allaboutgod.com/dutch/over-ons.htm

Wij schrijven overtuigende websites die sceptici, zoekenden en een wereld vol leed bereiken met krachtig bewijs voor het bestaan van God en het Goede Nieuws van Jezus.

Wij geloven dat de waarheid levens transformeert. Daarom plaatsen wij onze artikelen op de eerste pagina's van de populairste zoekmachines in de wereld. Op deze manier zijn we prominent met de waarheid aanwezig wanneer mensen antwoorden zoeken op het internet.

Wij zijn volgelingen van Jezus. Net als Jezus staan wij afwijzend tegenover een groot aantal problemen in de "georganiseerde godsdienst", dat wil zeggen pogingen van de mens om God te bereiken middels regels en rituelen. Wij geloven ook dat de hoogste, reddende Waarheid alleen gevonden kan worden in de Zoon van God, Jezus Christus. (lees onze geloofsbelijdenis hier.) Wij geloven dat de Bijbel de gezaghebbende en primaire bron van die waarheid is, die verlicht wordt door de kracht van de Heilige Geest. Wij geloven verder dat geestelijke groei plaatsvindt wanneer wij consequent Gods Woord in ons opnemen, de moeilijkheden van deze in zonde vervallen wereld het hoofd bieden en in gemeenschap leven met een plaatselijk lichaam van gelovigen, gekenmerkt door een atmosfeer van genade, liefde en wederzijdse verantwoordelijkheid.

Al zijn wij niet formeel verbonden aan enige organisatie of denominatie, werken wij met een aantal geloofwaardige werkgroepen en gemeenten. Lees hier wat sommigen van hen over ons te zeggen hebben.

AllAboutGOD.com wordt beheerd door All About GOD Ministries, Inc., een non-profit organisatie die in 2002 in de Verenigde Staten werd opgericht. De organisatie is gevestigd in Belen, NM en bestaat op dit moment uit een klein team en een groot aantal vrijwilligers. De werkgroep wordt formeel bestuurd door een externe Raad van Bestuur.

Op dit moment wordt ons werk voornamelijk gefinancierd door individuen en ondernemers met een hart voor een bediening die relevant is in onze huidige cultuur. Als jij je door de Geest geleid voelt om te geven, dan zouden wij dankbaar zijn voor je steun. Wij bidden en doen ons best om financieel zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. In het afgelopen jaar zagen wij voor elke Euro die werd gegeven op zijn minst één beslissing om Jezus als Heer en Redder aan te nemen!

Onze missie is eenvoudigweg om het Goede Nieuws via het internet aan de wereld bekend te maken!

Neem hier contact met ons op.


Copyright © 2002 - 2019 AllAboutGOD.com, Alle rechten voorbehouden.