Alles over GOD - Ontdek de waarheid
https://www.allaboutgod.com/dutch/copyright-voorwaarden.htm

ALLES OVER GOD COPYRIGHT VOORWAARDEN

Copyright is van toepassing op al het materiaal dat op deze website wordt aangetroffen, en de wet verbiedt uitdrukkelijk elk soort veranderingen of revisies. Maar, ons copyright betekent: "je hebt het recht om te kopiëren, dus kopieer het op de juiste manier!" Voel je vrij om ons "leesbaar" materiaal te kopiëren en af te drukken voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in de kerk (maar niet voor de verkoop). Verder mag je de inhoud van onze website niet opnieuw publiceren omdat dit ons werk in de zoekmachines zou ondermijnen - ben in plaats daarvan alsjeblieft zo vriendelijk om een link naar onze inhoud te leggen (dat helpt ons zelfs om betere posities in de zoekmachines te krijgen). Als je naar ons linkt, stuur ons dan alsjeblieft een email zodat we er van op de hoogte zijn. We danken je voor het waarderen van dit verzoek.

Studenten die onze inhoud willen aanhalen of citeren kunnen de volgende informatie gebruiken:

  • Uit: "(noem hier de specifieke domein-naam), gepubliceerd door All About GOD Ministries Inc., M. Houdmann, P. Matthews-Rose, R. Niles, redacteuren, 2002-2016. Gebruikt met toestemming."

BIJBELTEKSTEN

De Bijbelteksten op onze websites zijn ontleend aan de BasisBijbel, © Stichting BasisBijbel 2013, de Nieuwe Bijbelvertaling, © Nederlands Bijbelgenootschap 2004/2007, de Bijbel in de Herziene Statenvertaling, © Stichting HSV 2010, de NBG-vertaling 1951, © Nederlands Bijbelgenootschap 1951, de Willibrordvertaling (herziene editie), © Katholieke Bijbelstichting 1995, de Groot Nieuws Bijbel (herziene editie), © Nederlands Bijbelgenootschap & Katholieke Bijbelstichting 1996 en de Statenvertaling editie 1977, © Nederlands Bijbelgenootschap 1977. Deze teksten zijn online beschikbaar op Biblija.net. Wij zijn de makers van deze vertalingen bijzonder dankbaar voor de online beschikbaarheid van Bijbelteksten en geboden zoekfunctionaliteit.

KENNISGEVING M.B.T. COPYRIGHT VAN AFBEELDINGEN

Onze internetpagina's zijn bestemd voor educatieve en religieuze doeleinden die een non-profit karakter dragen. In enkele gevallen hebben we afbeeldingen gebruikt die afkomstig zijn van internetbronnen met soortgelijke doeleinden en soortgelijke copyrightvoorwaarden, en we streven er naar om altijd gepast krediet te geven voor het gebruik van dergelijke afbeeldingen. Maar in enkele gevallen verandert de eigenaar van het copyright, de bron of de internet-link, en als dat gebeurt zouden we onopzettelijk iemand's copyright kunnen overtreden. Neem in dergelijke gevallen meteen contact met ons op en accepteer alsjeblieft onze oprechte verontschuldigingen. We zullen dan een tekstregel toevoegen met een verwijzing naar de bron of de afbeelding compleet verwijderen.

Wat de afbeeldingen betreft kunnen we geen rechten aan onze gebruikers doorgeven. We gebruiken deze afbeeldingen onder diverse niet-commerciële licenties en overeenkomsten, en we kunnen deze niet aan anderen overdragen. Kopieer of reproduceer daarom alsjeblieft geen afbeeldingen voor verspreiding buiten je persoonlijke educatieve of religieuze gebruik. Bedankt voor het waarderen van dit verzoek.

Als je verdere vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op door hier te klikken.


Copyright © 2002 - 2019 AllAboutGOD.com, Alle rechten voorbehouden.