Bijbelvragen

Bijbelvragen

 - Bijbel-antwoorden
U bent hier: God >> Bijbelvragen

Bijbelvragen - Je Bron voor Bijbelse Antwoorden
Als je Bijbelvragen hebt, dan kan GotQuestions.org je helpen door je vragen via email te beantwoorden! Het volledige doel van deze website is om glorie te brengen aan de Heer Jezus Christus door Bijbelse, toepasbare en vlotte antwoorden te geven op vragen die met geestelijke onderwerpen te maken hebben. Dit is een bediening die uit vrijwilligers bestaat; toegewijde en opgeleide dienaren die een verlangen hebben om anderen te helpen om God, de Schrift, verlossing en andere geestelijke zaken te begrijpen. Zij zijn Christelijk, Protestants, conservatief, evangelisch, fundamenteel en niet aan een bepaald kerkgenootschap verbonden. Zij beschouwen zichzelf als een para-kerkelijke bediening die naast de kerk kan bestaan om zo mensen te helpen bij het vinden van de antwoorden op hun vragen over geestelijke zaken.

Bijbelvragen - Toewijding en Geloofwaardigheid
De staf van vrijwilligers zal hun best doen om jou van antwoorden te voorzien door over je Bijbelvragen te bidden en door deze degelijk te onderzoeken. Het is niet hun streven om er voor te zorgen dat jij het met hen eens bent, maar veeleer om je te laten zien wat de Bijbel over jouw vraag te zeggen heeft. Je kunt er van verzekerd zijn dat je vraag beantwoord zal worden door een goed opgeleid en toegewijd Christen die van de Heer houdt en er naar verlangt om je in je levenswandel met Hem te helpen. De staf van schrijvers bestaat onder andere uit pastors, jongerenpastors, missionarissen, Bijbelse adviseurs, studenten aan Bijbel-/Christelijke colleges, studenten aan seminaries en leken die God's Woord zelfstandig bestuderen. Alle antwoorden worden gecontroleerd op Bijbelse en theologische nauwkeurigheid.

Moge God je rijkelijk belonen wanneer je Zijn Woord bestudeert en in je levenswandel met Hem groeit! (Romeinen 11:36)

Bijbelvragen - De Meest Gestelde Vragen
Hier volgen enkele van de meest gestelde Bijbelvragen aan GotQuestions.org. Klik op de link onderaan de website zodat je kunt beginnen met het onderzoeken van de antwoorden!

Hoe verklaar je de DrieŽenheid? Waarom staat God toe dat er slechte dingen gebeuren? Wat zijn de verschillende namen voor God en wat betekenen deze? Hoort God de gebeden van ongelovigen? Is Jezus God? Hoe kun je de wederopstanding van Christus bewijzen? Waar was Jezus tijdens de drie dagen tussen Zijn dood en Zijn herrijzenis? Waarom is Zijn geboorte uit een maagd zo belangrijk?

Wat is de lastering van de Geest? Bestaan miraculeuze geestelijke gaven tegenwoordig nog? Wat is de gave van het spreken in klanktaal? Hoe kan ik ontdekken wat mijn geestelijke gave is? Kun je je verlossing kwijt raken? Hoe zit het met mensen die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben? Komt verlossing tot stand door alleen geloof, of door geloof plus daden? Wat is de leeftijd waarop mensen verantwoordelijk zijn voor hun daden?

Waarom zijn er zo veel Bijbelvertalingen? Hoe werd de Bijbel samengesteld? Waarom moeten we het Oude Testament bestuderen? Staan er fouten, tegenstrijdigheden of discrepanties in de Bijbel? Waarom is de doop belangrijk? Moeten we God op Zaterdag of Zondag eren? Wat zegt de Bijbel over de tienden? Waarom is kerkbezoek zo belangrijk?

Wat is het merkteken van het beest? Wanneer zal de opname plaatsvinden? Wat is de Rechterstoel van Christus? Is het duizend-jarige koninkrijk een letterlijk of een figuurlijk iets? Wie zijn de "zonen van God"? Hebben we beschermengelen? Kan Satan onze gedachten lezen? Kunnen Christenen door demonen bezeten zijn?

Wie was de vrouw van KaÔn? Waar komen de verschillende rassen vandaan? Wat is God's standpunt ten opzichte van klonen? Wat zou een Christen moeten geloven over de doodstraf? Hoe kun je weten of God tot je spreekt? Wat is het doel van bidden? Hoe kan ik weten wat God's wil voor me is? Hoe kan ik zonden overwinnen? Hoe kan ik weten of een bepaald iets een zonde is? Zijn alle zonden gelijk in God's ogen?

Bijbelvragen Worden Hier Beantwoord!


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:


English  
Social Media
Follow Us:

Share Us:


Discipelschap

Bijbelschrift
Bijbelverzen
Bijbelleesplan
Bijbelconcordantie
Bijbelverhalen voor Kinderen
Bijbelse Wetenswaardigheden
De Bijbel Begrijpen
Het Boek Johannes
Bijbelvragen
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Aanbidding
Gemeenschap
De Chronologische Bijbel
Bediening
Evangelisatie
Reflections
 
 
Bestaat God Wetenschappelijk?
Bestaat God Filosofisch?
Is De Bijbel Waar?
Wie Is God?
Is Jezus God?
Waarom Christendom?
Groei met God
Populaire Kwesties
Levensproblemen
Herstel
 
Zoek
 
Podcast Feed: Bijbelvragen
Add Bijbelvragen to My Google!
Add Bijbelvragen to My Yahoo!
XML Feed: Bijbelvragen


God Thuispagina | Over Ons | FAQ | FAQ 2 | Sitemap
Copyright © 2002 - 2015 AllAboutGOD.com, Alle Rechten Voorbehouden.